Avril Lavigne

18. dubna 2010 v 10:30 | Baushka |  Avril Lavigne
Povolání celebrity: Zpěvačka, herečka, modelka, textařka, návrhářka Módní
Datum narození: 27. 9. 1984
Město narození: Belleville, Ontario, Kanada
Znamení: VÁHY
Výška: 160 cm

Filmografie

  • 2007 - Osobní Spravedlnost (The Flock), role: Beatrice Bell
  • 2006 - Fast Food Nation, role: Alice
  • 2006 - Za plotem (Over Hedge), role: Heather
  • 2004 - 95,8 strany kapitál FM v parku na Trust prince 2004, role: Interpret
  • 1996 - Sabrina-Mladá čarodějnice (Sabrina, mladá čarodějnice), role: Sama sebe


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 bublisek1998 bublisek1998 | 18. dubna 2010 v 16:14 | Reagovat

vykašli se na to žes nemohla abych ti řekla pravdu bylo to tam upser ale představovala bych si to možná že i jinak ale bylo to super jinak mám u sebe teda připravuju soutěž tak můžeš napsat

2 supersgirls supersgirls | Web | 18. dubna 2010 v 16:45 | Reagovat

jj dik

3 lucik-SB lucik-SB | Web | 18. dubna 2010 v 19:20 | Reagovat

ahojda obíhám tak co jaký byl u tebe víkend?u mě naprosto super,bylo nádherný počasí tak jsem byla skoro furt venku,a navíc jsem dneska potkala kámošku kterou jsem už dlouho neviděla,tak jsme spolu zašli na pizzu,tak zatím pá,a at se ti daří ve škole :-)

4 bublisek1998 bublisek1998 | 19. dubna 2010 v 20:56 | Reagovat

ahojky sbnko užs semka dlouho nic neplnilas....tak snad to bude každou chvilku

5 lucik-SB lucik-SB | Web | 19. dubna 2010 v 21:01 | Reagovat

ahojda tak co jak bylo po víkendu ve škole?u mě to docela ušlo,jelikož bylo venku hezky tak jsme byli na tělák venku a dokonce jsem dostala z angličtiny jedničku,tak zatím pá

6 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | Web | 20. dubna 2010 v 16:35 | Reagovat

čauky s ofinou jí to sluší víc (no aspoň je to tokovi zajímavější)

7 lucik-SB lucik-SB | Web | 21. dubna 2010 v 17:57 | Reagovat

ahojík obíhám ,tak co jakpak se máš a jak se daří ve škole?u mě je to docela o.k. škola je v pohodě ale strašně mě štve to počasí po 4 dnech kdy bylo krásně,tu dneska padaly sněhové kroupy,tak snad je aspon u vás líp,zatím pá

8 lucik-SB lucik-SB | Web | 22. dubna 2010 v 21:42 | Reagovat

ahojík tak konečně zítra pátek vid :-)
a copak budeš dělat zajímavýho o víkendu?
já asi půjdu s bandou do Zoo protože hlásí super počasí
zatím pá a měj se super ;-)

9 lucik-SB lucik-SB | Web | 23. dubna 2010 v 19:07 | Reagovat

jj s Green Day a ty s Avril Lavigne?
zatím pá

10 lucik-SB lucik-SB | Web | 23. dubna 2010 v 19:32 | Reagovat

ahojky,jsem na blogu jen na skok páč jdu za chvíli na ranní show live-Evropy 2,chci ti jen popřát krásný víkend:-)
zatím pá

11 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | Web | 24. dubna 2010 v 8:30 | Reagovat

čauky těšíš se na vásledky ? já hrozně a sem nervózní

12 bublisek1998 bublisek1998 | Web | 24. dubna 2010 v 8:38 | Reagovat

ahojky máš u mě ještě jeden dyplík za spřátelení tam ten se mě mocinky nepovedl

13 Elvijka&NJK.girl Elvijka&NJK.girl | Web | 24. dubna 2010 v 10:04 | Reagovat

Ahoj nechtěla bys udělat dess? :)

14 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | Web | 25. dubna 2010 v 8:03 | Reagovat

čau SB u mě je zápis SB zapiš se nebo budu muset smazat seš jediné SB kterému to píšu tak honem najdeš ho na hlavní stránce u mě na blogu nebo pod menu

15 lucik-SB lucik-SB | Web | 25. dubna 2010 v 18:05 | Reagovat

ahojík,obíhám tak co jakpak jsi se měla o víkendu?u mě to bylo celkem v pohodě akorát to hrozně rychle uteklo,tak se měj a hodně štěstí ve škole :-)

16 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | Web | 26. dubna 2010 v 15:24 | Reagovat

jak je užs viděla ty výsledky na přímačky ?

17 supersgirls supersgirls | Web | 26. dubna 2010 v 16:17 | Reagovat

jj viděla sou uža  jsem na gymplu a ty taky ne Verča říkala žes byla 6.

18 lucik-SB lucik-SB | Web | 26. dubna 2010 v 18:25 | Reagovat

ahojík,tak obíhám tak co jak se vedlo ve škole po víkendu,u mě celkem spokojenost dostala jsem jedničku z anličtiny,ale těch 6 hodin uteklo hrozně pomalu ;-)

19 lucik-SB lucik-SB | Web | 27. dubna 2010 v 21:52 | Reagovat

ahojda tak co jakpak dneska bylo?u mě celkem v pohodě,ve škole to dneska celkem ušlo a pak jsem byla s kámoškou nakupovat,zatím pá

20 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | Web | 28. dubna 2010 v 14:44 | Reagovat

jak se tady všichni máte ?

21 lucik-SB lucik-SB | Web | 28. dubna 2010 v 18:14 | Reagovat

ahojda jakpak bylo dneska?u mě je to super dokonce i škola dneska byla fajne páč jsme měli jen 4 hodiny a z toho jsme byli dvě hodiny venku takže bomba no :-)a pak jsem byla pomoct kámošovi vybrat zakrslého králíčka :-)zatím pá

22 lucik lucik | Web | 29. dubna 2010 v 20:12 | Reagovat

ahojda já se mám taky fajne,dnes bylo naprosto super počasí,pá

23 lucik-SB lucik-SB | Web | 29. dubna 2010 v 20:32 | Reagovat

ahojda,obíhám a jelikož od zítra do neděle budu pryč tak ti už předem přeju krásné čarodějnice,tak zatím pá a v pondělí nebo možná v neděli se zase ozvu :-)

24 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | 30. dubna 2010 v 14:38 | Reagovat

užij si čarodky

25 lucik-SB lucik-SB | Web | 2. května 2010 v 18:03 | Reagovat

ahojda obíhám,tak co jak jsi se měla o víkendu?oslavila jsi nějak čarodějnice a včerejšek?já jsem byla celý pátek a sobotu pryč a čarodky fakt byli skvělý byli jsme totiž s partou na chatě,no a včera jsem byla se svým klukem,zatím pá a zítra přeju úspěšný vstup do školy :-)

26 lucik-SB lucik-SB | Web | 3. května 2010 v 19:47 | Reagovat

ahojda obíhám tak co jak bylo po víkendu po škole?u mě to celkem šlo,docela to i rychle uteklo.no a jinak jsem dneska po škole byla s jedním kámošem v posilovně,ještě ted jsem unavená :-)zatím pá

27 lucik-SB lucik-SB | Web | 4. května 2010 v 19:48 | Reagovat

ahojda tak co jakpak dneska bylo?u mě to bylo celkem v pohodě až na to ošklivý počasí :-( a jinak od zítra do pátku tu nebudu jedu se školou na florbalový turnaj,zatím pá a v pátek večer se ozvu:-)

28 LiNuNa LiNuNa | Web | 4. května 2010 v 20:17 | Reagovat

Ahojky...  na mým blogu jsi psala, jestli budu s povídkou Blackstory pokračovat, že si ji moc ráda čteš :) věř mi že mi to udělalo moc velkou radost a ještě víc mě to motivovalo k napsání dalšího dílu :) tak jo :) v nejbližší době se určitě na blogu oběví 7 kapitola :)

29 lucik-SB lucik-SB | Web | 5. května 2010 v 21:17 | Reagovat

ahojík jakpak se máš?já mám sebou na turnaji notebook a zjistila jsem že tu na hotelu máme připojení,takže jsem úplně Happy :-)jinak dnes jsme vyhráli první 2 zápasy takže zatím super nálada:-)zatím pá

30 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | 6. května 2010 v 14:58 | Reagovat

dooběhnu SB a pokusím se ho udělat dnes,ale neslibuju že bude už dneska

31 lucik-SB lucik-SB | Web | 6. května 2010 v 17:16 | Reagovat

ahojík zdravím :-)dnes jsme vyhráli další dva zápasy-i když až v prodloužení a zítra už hrajeme semifinále,jinak jak jsme se vraceli na hotel tak jsme potkali Leoše Mareše,tak s ním máme fotku a musím říct že byl fakt super:-)no a jinak se mám celkem fajne,páč je tu dost velká sranda ale už si i těším domů,a co ty jak je tam u vás?ted už musím jít protože za chvíli máme večeři a jsou špagety hurááááá,tak zatím pá a užij si pátek :-)

32 LiNuNa LiNuNa | Web | 7. května 2010 v 14:53 | Reagovat

Jsem moooc ráda že se ti to líbí :) hned se vrhnu do psaní dalšího dílu :D jsem strašně nadšená že se ta povídka aspoň někomu líbí :)

33 lucik-SB lucik-SB | Web | 7. května 2010 v 20:38 | Reagovat

ahojík tak jsme vyhráli celý turnaj,sice jsme ve finále vyhráli až v prodloužení ale i to se počítá :-),jinak až budou nějaké fotky tak je dám na blog.a co ty jak se máš při pátku a co zajímavýho chystáš na víkend?Já du zítra s kámošem na takový menší výlet a co bude v neděli zatím nevím,tak pá a přeju krásný víkend :-)

a budu na tebe myslet a držet palce a co to je za soutěž ?

34 lucik-SB lucik-SB | Web | 8. května 2010 v 21:22 | Reagovat

ahojda,obíhám tak co jaká byla sobota?u mě teda naprosto super,jelikož bylo krásný počasí tak jsem s kámoškou a dvouma kámošema vyrazila na takový menší výlet do Jizerek,bylo to super teda až na to blbý klíště co se na mě přisálo,tak zatím pá a užij si neděli ;-)

a jj určo budu držet palce :-)

35 lucik-SB lucik-SB | Web | 9. května 2010 v 20:12 | Reagovat

ahojdík obíhám,tak co jaká byla neděle?já jsem dnes byla s kámoškou u nás v Aquaparku v Babylonu bylo to super pěkně jsme se vyblbli,navíc jsme se tam seznámili s 3 klukama :-),no a pak jsem byla u kámošky páč jsem byla pozvaná-byl smaženej sýr,ten já miluju,a ještě ted jsem plná,tak ahoj a at se ti daří ve škole :-)

a jak ti dopadla ta soutěž?

36 lucik-SB lucik-SB | Web | 9. května 2010 v 21:39 | Reagovat

tak to moc gratuluju:-) a já se mám dobře akorát ten víkend utekl hrozně rychle :-(

37 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | 10. května 2010 v 8:39 | Reagovat

dobrá soutěž :D

38 p-pucicek1998 p-pucicek1998 | 10. května 2010 v 8:39 | Reagovat

Zdar, tohle mi přišlo a je to docela sranda. Nějakým

způsobem to dost dobře funguje. Upozorňuji, že je

opravdu nutné přesně dodržet postup, jinak to ztrácí

smysl. Tak nad tím moc nepřemýšlej a napiš, co tě hned

napadne. Čti pomalu

a skutečně to udělej. Nepodváděj, nebo to nevyjde a ty si

budeš přát "Kéž

bych nepodváděl!"...

Hra ti zabere 3 minuty, budeš nadšen! Moje přání se

splnilo po 10 minutách, tvoje snad taky?? To se uvidí,

ale určitě nepodváděj!

Hra má veselý výsledek, nečti dopředu, ale pěkně po

pořádku. Netrvá to ani 3 minuty. Zkusit to stojí za

to, ne? Nejprve si vezmi papír a tužku. Až budeš

hledat jména, vezmi lidi, které znáš a jednej podle

svého instinktu! Postupuj vždy jen po jednom řádku,

jinak tu hru zničíš!!

O.K., tak tedy...:

1. Nejprve napiš pod sebe řadu čísel od 1 do 11

2. Potom k číslu 1 a2 napiš oblíbené číslo

3. Vedle 3 a7 napiš jména dvou osob druhého pohlaví

4. Nedívej se na konec, jinak to vyjde špatně!!

5. Napiš nějaké jméno (přátelé nebo rodina) vedle čísel

4, 5 a6

6. Napiš čtyři názvy písní k číslům 8, 9, 10 a11

7. Anakonec si něco přej! (To nikam nepiš - to musíš

udržet.. Nejlépe v

hlavě...)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zde je řešení hry:

A: Musíš o téhle hře vyprávět tolika lidem, kolik máš

napsáno na místě č. 2!

B: Osoba na místě 3 je ta, kterou miluješ

C: Osobu na sedmém místě máš rád, ale nikdy s ní

nebudeš moci být...

D: Osobu na místě 4 máš nejraději

E: Osoba na místě 5 tě velmi dobře zná

F: Číslo 6 přináší štěstí

G: Písnička na místě 8 má souvislost s osobou na místě 3

H: Titul na 9. místě je píseň pro osobu č. 7

I: Píseň na místě 10 je ta, která nejvíce vypovídá o

tvém charakteru

J: A na 11. místě je píseň, která vyjadřuje tvůj

životní pocit

K: Pošli tuhle hru 10 lidem do 1 hodiny. Když to

uděláš, splní se ti tvé přání - když ne, stane se

opak!
Rozbalit
Rozbalit

39 lucik-SB lucik-SB | Web | 10. května 2010 v 20:22 | Reagovat

ahojík,obíhám tak co jakpak se máš a jak se ti dařilo ve škole?Já se mám teda super protože jsem dostala 1 a 2,no a jinak jedu ve čvrtek na MS do Německa na hokej moc se těším tak zatím pá :-)

40 LiNuNa LiNuNa | Web | 11. května 2010 v 14:14 | Reagovat

Ahojky :) jsem moc ráda že na můj blog chodíš a píšeš komentáře a moc si toho vážím ale o spřátelení zájem nemám... mám pro to několik důvodů až ti je napíšu určitě to pochopíš :)
1) bych chtěla aby lidi co na můj blog chodí nebyli jen samá SBčka
2) nespřáteluji s blogy o celebritách
3) už několikrát jsem byla na tomto blogu a neoběvil se tu žádný nový článek...
snad to pochopíš a nebudeš na mě naštvaná... :) mám tě moc ráda jako návštěvníka svého blogu :) snad o tebe nepřijdu... :)

41 lucik-SB lucik-SB | Web | 11. května 2010 v 21:14 | Reagovat

ahojky,obíhám tak co jak se máš a jaký jsi měla den?u mě to je celkem v poho teda až na ten hokej to byl teda děs!!no a jinak škola v pohodě,až na to že jsem celý dvě hodiny měla škytavku všichni se tomu hrozně tlemily,no a když jsme šli domů tak to venku vypadalo jako by mělo přijít tornádo,bylá velká tma pršelo a byl hroznej vítr,tak zatím pá

42 lucik-SB lucik-SB | Web | 12. května 2010 v 19:55 | Reagovat

ahojík obíhám,tak co jakpak se vede?já se mám teda dost dobře,protože škola byla super teda až na tělák ten byl hroznej-museli jsme běhat kolem přehrady.A po škole jsem byla u kamáradky doma-protože se jim narodila jehňátka,tak jsem je byla okouknout,tak zatím pá

43 lucik-SB lucik-SB | Web | 13. května 2010 v 21:30 | Reagovat

ahojda,obíhám.tak nakonec jsem do Německa nejela,protože mám hromadu učení-zrovna zítra píšem písemku z angliny.a co jak se jinak máš a co chystáš na víkend?já se mám fajne a v sobotu je u nás na letišti akce tak se tam jdeme juknout a v neděli budu jezdit na koních,tak zatím pá:-)

44 bublisek1998 bublisek1998 | Web | 14. května 2010 v 19:03 | Reagovat

Ahojky obíhám......jinak u mě je ještě pořád to druhý kolo sonb tak tam můžeš hlasovat....:-)
bublisek1998
bublisek1998.blog.cz
PS a taky se přihlásit

45 lucik-SB lucik-SB | Web | 14. května 2010 v 21:39 | Reagovat

ahojík,obíhám a chci ti popřát krásný a slunný víkend :-)pá

46 bublisek1998 bublisek1998 | Web | 16. května 2010 v 13:43 | Reagovat

Ahojky obíhám,jak se máš?já se mám celkem blbě protože je dneska neděla ale jinak celkem pohoda mám noví záhlaví tak se ti snad bude líbit
bublisek1998;D
bublisek1998.blog.cz

47 lucik-SB lucik-SB | Web | 16. května 2010 v 17:56 | Reagovat

ahojík obíhám tak co jakpak se máš?a co jsi jinak dělala o víkendu?já jsem včera byla u nás na letišti-byla tam taková velká akce a bylo to super,no a dnes jsem jezdila s dvouma kámoškama na koních,bylo to bezva,teda až na tu hroznou zimu:-(.tak zatím pá a přeju úspěšný týden ve škole ;-)

48 lucik-SB lucik-SB | Web | 17. května 2010 v 21:16 | Reagovat

ahoj,obíhám tak co jakpak se máš a co škola v pohodě?já se mám teda bezva,protože tu písemku co jsem psali v pátek mám za 1,takže dnes bezva den teda až na to blbý počasí a ještě blbší hokej :-(zatím pá

jinak hezu nový dess

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama